Protecting Hand Cream

Protecting Hand Cream 75 ml. Prijs € 12,95

Bestelnummer: 2131 

Een verzorgende, voedende crème met Macadamia olie, Bisabolol, Sheabutter en Aloë Vera extract. Macadamiaolie heeft een sterk hydraterende werking, de olie komt qua samenstelling bijna overeen met het menselijke huidtalg. Tevens is de olie zeer zacht en heeft een aangename geur. Bisabolol heeft helende eigenschappen op huidbeschadigingen door invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden, zeep enz.. Bisabolol is afkomstig uit de echte Kamille. Sheabutter staat bekend om zijn verzachtend en vochtvasthoudend vermogen. Aloë Vera werkt helend, regenererend en stimulerend op de huid en verzacht de ruwe plekjes of kloofjes op de handen.

 

Revitalising Anti-Aging Hand Cream

Revitalising Anti-Aging Hand Cream 75 ml. Prijs € 15,35

Bestelnummer: 2201 

Deze revitaliserende handcrème van Hands & Feet mag met recht een paradepaardje genoemd worden. De crème is samengesteld met een span aan werkzame ingrediënten. Macadamiaolie, zachte Zoete Amandelolie, Zonnebloem, zuivere Vitamine E Olie en Aloë Vera Gel is de basis van deze bijzonder rijk gevulde crème. De crème bevat ook het welbekende Retinol; een antiverouderingvitamine bij uitstek. Retinol verzorgt de rijpere huid en helpt uitdroging tegen te gaan. Lavendel zorgt voor extra ontspanning. De heerlijke geur is afkomstig van kamperfoelie, rozemarijn en ook lavendel. De crème trekt snel in de huid zonder plakkerig aan te voelen en geeft de huid een satijnen aanblik.

 

Moisturising Hands & Feet Mask

Moisturising Hands & Feet Mask 75 ml. Prijs € 15,35

Bestelnummer: 2133 

Een voedend masker op basis van natuurlijke oliën en wassen, waaraan is toegevoegd: Calendu­la olie, Panthenol, Collageen, Elastine en Lavendel. De Calendula olie werkt zowel verzachtend als wondhelend op de huid. Panthenol gaat verkleuring en zwelling van de huid tegen en werkt genezend op een beschadigde huid zoals bij kloven en barsten. Zowel Collageen als Elastine werken op de elasticiteit van de huid maar geven de huid ook een beschermende film. Laven­del werkt kalmerend op de huid en tevens antiseptisch. 

 

Softening Hands & Feet Peeling

Softening Hands & Feet Peeling 75 ml. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2136 
 

Deze Softening Hand & Foot Peeling verwijdert op zeer zachte wijze dode huidcellen. Het maakt de huid zacht en stimuleert de doorbloeding. Zelfs te gebruiken bij een (over) gevoelige huid.

De basis van deze gel is een natuurlijke reiniger, gemaakt uit suiker en maïs. De peeling in combinatie met het masker geeft direct een zichtbaar resultaat. Doordat de huid gestimuleerd is, wordt de hand of voetcrème snel opgenomen.  

 

Cleansing Lime Bloss Manicure Bath

Cleansing Lime Bloss Manicure Bath 100 ml. Prijs € 12,95

Bestelnummer: 2138 

Een verzachtend olieproduct op basis van lindebloesem. Uit de bloesems worden extracten gehaald welke een verzachtend effect hebben. Het manicuurbad is een weldaad voor de nagels en handen. De nagels en nagelriemen worden intensief gereinigd en tegelijkertijd worden de nagelriemen verweekt en verzorgd. 

 

Vitamin Enriched Nail Cream

Vitamin Enriched Nail Cream 15 ml. Prijs € 8,95

Bestelnummer: 2142

Een hoogwaardige, voedende crème op basis van Vitamine A, B, E, F en H en extracten uit de Paardekastanje die voor mooie en gezonde nagels zorgt. Deze crème heeft een kalmerende en herstellende werking, zodat het de conditie van de nagels ten goede komt. Een  ideaal product om de nagels te herstellen.

 

Nail Scrub

Nail Srub 15 ml. Prijs € 9,95

Bestelnummer: 2143

Gezonde nagels beginnen bij een perfecte verzorging van de nagelriemen. Deze Nail Scrub zorgt ervoor dat de nagelriemen los komen. 


 

Soothing Nail Oil

Soothing Nail Oil 10 ml. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 2144 

 

Cuticle Remover

Cuticle Remover 10 ml. Prijs € 6,95

Bestelnummer: 2146 

 

Sexy Feet

Sexy Feet / Beauty Awaking Spray 125 ml. Prijs € 17,95

Bestelnummer: 2207

Dit is werkelijk een zeer innovatief product van Hands & Feet en geschikt voor de zowel de voeten als de onderbenen, de handen of armen. Deze spray geeft direct een prachtige gouden glans zodat uw voeten meteen zomerklaar zijn voor open schoeisel en trendy slippers. De Druivenpitolie en de Jojobaolie verzorgen de huid niet alleen maar geven haar ook de glans. Het natuurlijke caroteen geeft de huid de mooie goudgele tint. En de Lavendel werkt positief op vermoeide warme zomer voeten. 

 

Moisturising Foot Cream

Moisturising Foot Cream 75 ml. Prijs € 11,95

Bestelnummer: 2320

Deze Moisturising Foot Cream is verrijkt met de volgende ingrediënten: Hyaluronzuur, Calen­dula olie, Rozemarijn en Allantoine. Hyaluronzuur is speciaal toegevoegd voor het vochtvast­houdende vermogen van de huid. Calendula olie heeft een verzachtende en herstellende wer­king  en Rozemarijn olie werkt zowel verstevigend als desinfecterend op de huid. Allantoine is een huidvriendelijke, stabiele en niet irriterende stof die de huid reinigt, verzacht en herstelt. Kortom een ideale crème om de voeten te verzorgen. 

 

Refreshing & Moisturising Foot Cream

Refreshing & Moisturising Foot Cream 75 ml. Prijs € 11,95

Bestelnummer: 2325

Deze verfrissende voetcrème is verrijkt met de volgende ingrediënten: Hyaluronzuur, Calendula olie, Rozemarijn olie, Allantoin, Menthol en Kamfer. De verfrissende voetcrème heeft dezelfde verzorgende eigenschappen als de  Moisturising Foot Cream maar met een extra toevoeging van Menthol en Kamfer. Zowel Menthol als Kamfer werken verkoelend, verfrissend en antiseptisch op de huid. De ideale voetcrème tijdens de zomer en/of vakantie. Tevens uitermate geschikt voor iedereen die last heeft van warme voeten. 

 

Warming & Strengthening Foot Cream

Warming & Strengthening Foot Cream 75 ml. Prijs € 11,95

Bestelnummer: 2327

Deze verwarmende voetcrème is verrijkt met de volgende ingrediënten: Hyaluronzuur, Calen­dula olie, Rozemarijn olie, Allantoin, Hamamelis Virginiana en Capsicum Frutescens. De Warming & Strengthening Foot Cream heeft dezelfde verzorgende eigenschappen als de Moisturising Foot Cream maar met de extra toevoeging van Hamamelis Virginiana en Capsicum Frutescens. Hamamelis Virginiana ofwel de Toverhazelaar is  ideaal voor een gevoelige huid en werkt helend op een gesprongen huid. Capsicum Frutescens is Cayenne peper, Cayenne peper stimuleert de doorbloeding. De ideale crème tijdens de winter of voor iedereen die “last”heeft van koude voeten. Eventueel aan te raden in combinatie met de Refreshing & Invogorating Foot Bath Salt.
 

 

Protective Foot Balm

Protective Foot Balm 50 ml. Prijs € 8,95

Bestelnummer: 2322

Deze voedende balsem is verrijkt met Calendula olie, Vitamine E, Panthenol en Bisabolol. Calendula olie staat bekend om zijn verzachtende en huidhelende eigenschappen. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen, verbetert de huidstructuur en reguleert de vetbalans. Panthenol wordt speciaal toegevoegd vanwege de herstellende eigenschappen voor barstjes en kloven. Bisabolol beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De voetbalsem heeft een intensieve verzachtende en hydraterende werking tot diep in de huid. Tevens zeer geschikt voor de verzorging van kloven op de handen.  

 

Mycosept

Mycosept 50 ml. Prijs € 12,95

Bestelnummer: 2331

Mycosept is een verzorgend product voor probleemnagels en werkt antiseptisch.
Dagelijks 1 tot 2 maal de nagel behandelen. Enige maanden volhouden.
Bij een dikke nagelplaat met een vijl de nagelplaat eerst dunner vijlen.

 

Mycosept Intensive

Mycosept Intensive 10 ml. Prijs € 15,95

Bestelnummer: 2319

Sinds kort is bekend dat ongeveer 65% van de mensen problemen heeft met (kalk  en schimmel) nagels en overige voetproblemen.
De Mycosept Intensive dagelijks 2 maal aanbrengen op de nagelplaat en eventueel ook het gebied onder het vrije nageluiteinde. Circa 2 minuten laten drogen. Indien de nagelplaat al verdikt is eerst de nagelplaat dunner vijlen.

 

Mycosept Cream

Mycosept Cream 50 ml. Prijs € 12,95

Bestelnummer: 2339

Mycosept Cream is een verzorgend product voor een probleemhuid en werkt antiseptisch.
Dagelijks 1 tot 2 maal de huid behandelen. De behandeling enige maanden volhouden voor een goed resultaat.  

 

Refreshing & Calming Foot Sprat

Refreshing & Calming Foot Spray 100 ml. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2337

Deze met heerlijke kruiden verrijkte spray heeft een kalmerende werking op de voeten. De Refreshing & Calming Foot Spray heeft een positieve invloed op voetengeur en transpiratie en werkt antiseptisch en verfrissend. Een ideaal zomerproduct of tijdens de vakantie. 

 

Chapped Calius Balm

Chapped Calium Balm CCB 100 ml. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2329

Vaak krijgen uw klanten last van kloven en deze laten zich moeilijk helen. Maar vanaf heden kunnen ze aangepakt worden! Deze zalf bestaat uit rozenextracten, diverse oliën zoals calendula, zonnebloem en avocado, vitamine E en de op 3 na meest voorkomende stof uit het menselijk lichaam nl. natuurlijk zwavel/MSM. De CCB kan zowel op handen, voeten alsmede het gehele lichaam gebruikt worden. 

De Chapped Callus Balm /CCB ’s-avonds op de aangedane plaatsen aanbrengen desnoods sokjes aan. Gedurende de dag de Protective Foot Balm.

.  

Generously Moisturising & Soothing Cream

Generously Moisturising & Soothing Cream 75 ml. Prijs € 13,95

Bestelnummer: 2211

Een heerlijke crème voor de verzorging van zowel handen als voeten. Omdat de huid van  personen met suikerziekte altijd extreem droog is, wordt een goede verzorging en bescherming aanbevolen. De basis bestaat uit verzachtende ingrediënten met het heilzame Shea Butter uit de Afrikaanse Karitéboom. Deze olie heeft een positief effect op de genezende kracht van de huid en is daardoor een perfecte verzorger voor de droge huid. De verzachtende werking komt van de Roomse Kamille,  Tea Tree geeft de crème een antiseptische werking en rozemarijn met menthol geeft verfrissing en een betere doorbloeding. 

 

Relaxing Hand Cream

Totally Refreshing & Relaxing Hand Cream 75 ml. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2203

De mannenhandcrème van Kathleen Kay is een topper wat betreft het “snelle” intrekken.  Aloë Vera Gel, Macadamiaolie en Shea Butter verrijken deze crème. Shea Butter is een perfect product tegen een droge/schrale huid en  activeert bovendien de doorbloeding van de huid. Dit wordt tevens ondersteund door de Vitamine E Olie. Lavendel geeft een heerlijke ontspanning terwijl Rozemarijn verfrissend werkt.

 

Relaxing Foot Cream

Totally Refreshing & Relaxing Foot Cream 75 ml. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2205 

Een ware primeur is deze voetcrème, speciaal voor de man van nu ontwikkeld. Naar alle waarschijnlijkheid weet u dat de voeten van de man meestal erg warm zijn en meer transpireren. Deze ontspannende en verfrissende voetcrème is zo samengesteld dat juist die problemen op een cosmetische manier aangepakt kunnen worden. De crème is verrijkt met Groene Thee en Lavendel voor relaxing en ontspanning. Tea Tree, Menthol en Kamfer zijn toegevoegd voor de verfrissende en antiseptische werking.

 

 

Foot Bath Salt oranje

Refreshing & Invigorating Foot Bath Salt oranje 550 gram. Prijs € 8,95

Bestelnummer: 2324

Het oranje voetbadzout geeft de voeten een ontspannen gevoel en is tevens desinfecterend. Het zout is verrijkt met de volgende oliën; Sinaasappel, Pepermunt en Cipres.
Cipres is goed tegen zweetvoeten terwijl pepermunt een verfrissend effect heeft.
Het voetbadzout is op basis van essientiële oliën. Speciaal aanbevolen bij vermoeide en koude voeten. 

 

Foot Bath Salt geel

Relaxing & Soothing Foot Bath Salt geel 550 gram.
Prijs € 8,95

Bestelnummer: 2360

Het gele voetbadzout geeft de voeten een heerlijk ontspannen gevoel en de geur is mede door het Sandelhout heerlijk aangenaam.
Het voetbadzout is op basis van de essentiële oliën Sandelhout en Citroen. Het ontspannen voetbad is ideaal tegen vermoeide voeten en speciaal te gebruiken bij een relaxbehandeling. 

 

Foot Bath Salt groen

Refreshing & Herbal Foot Bath Salt groen 550 gram.
Prijs 8,95

Bestelnummer: 2361

Het oranje voetbadzout geeft de voeten een ontspannen gevoel en is tevens desinfecterend. Het zout is verrijkt met de volgende oliën; Sinaasappel, Pepermunt en Cipres.
Cipres is goed tegen zweetvoeten terwijl pepermunt een verfrissend effect heeft.
Het voetbadzout is op basis van essientiële oliën. Speciaal aanbevolen bij vermoeide en koude voeten. 

 

 

Himalayan Rock Salt

Himalayan Rock Salt 550 gram. Prijs € 13,75

Bestelnummer: 2365

Dit zout wordt gewonnen in het zuidwesten van het Himalaya gebergte.  Het Himalayan zout  bevat 84 mineralen en komt daarmee overeen met de samenstelling van het inwendige vocht van de mens en zelfs met het vruchtwater. Het zout is perfect voor het behandelingen van huidproblemen zoals eczeem en ook tegen pijn en stress. Voor de beste werking van een Himalayan zoutbad moet het water 1% zout bevatten. 
Bad:1 tot 2 x per week een voetenbad: 1 schep is voldoende voor een voetbad. 1 x per week een lichaamsbad: 1kg Himalayan zout voor een bad 

 
 

Herbal Body Scrub

Herbal Body Scrub 350 ml. Prijs € 18,45

Bestelnummer: 3180A

De Herbal Body Scrub bestaat uit diverse oliën en bevat heerlijk geurende aroma’s met Dode Zee zout. Een perfecte verzorging van de huid. Na de scrub hoeft  er geen bodylotion meer gebruikt te worden. Verrijkt met Amandelolie voor een verzachtende werking en tegen een droge huid. Druivenpitolie speciaal voor personen met een gevoelige huid. Extra vitamine E olie en jojobaolie beschermen en hydrateren de huid. Verrijkt met sinaasappel, pepermunt en eucalyptus. 

Himalayan Body Scrub

Himalayan Body Scrub 350 ml. Prijs € 22,95

Bestelnummer: 3185A

Himalayan Body Scrub is verrijkt met oliën en heerlijk geurende aroma’s.  Het Himalaya zout geeft deze scrub een perfecte verzorging van de huid. Amandelolie heeft een verzachtende werking en is heel belangrijk voor een droge huid, Jojobaolie voor een vochtarme huid. Walnootolie heeft een gunstige werking op het lymfestelsel en is een zeer goede huidhersteller.

Sandelhout, Mandarijn en Citroenolie geven deze scrub een heerlijk aroma en hebben een gunstig effect op een droge huid. Sandelhout heeft tevens een rustgevende werking. Na de scrub is het niet strikt noodzakelijk om een bodylotion te gebruiken.

Instructie voor gebruik:
Eventueel de huid nat maken maar dit is niet nodig. De scrub roeren met het bijgeleverde schepje, een kleine hoeveelheid scrub direct op het lichaam aanbrengen en lichte roterende bewegingen maken.

Afspoelen met lauw/warm water daarna de huid afdrogen. De Body Scrub 1 tot 2 maal per week gebruiken en de huid blijft zacht en soepel.  

Flower Body Scrub

Flower Body Scrub 350 ml. Prijs € 18,45

Bestelnummer: 3191

De Flower Body Scrub bestaat uit diverse oliën en bevat heerlijk geurende aroma’s met Dode Zee zout. Een perfecte verzorging van de huid. Na de scrub hoeft er geen bodylotion meer gebruikt te worden. Verrijkt met Amandelolie voor een verzachtende werking en tegen een droge huid. Druivenpitolie speciaal voor personen met een gevoelige huid. Prachtig gecombineerd met de fijne geuren van Lavendel, het exotische Ylang-Ylang, het mystieke Pathouli en met de frisheid van Grapefruit. 

 

Dode Zee Zout

Dode Zee Zout Puur 500 gram. Prijs € 8,95

Bestelnummer: 3016
Baden in de Dode Zee is een eeuwenoud gebruik. Maar zelden bevat zeewater zoveel zout als de Dode Zee.

Positieve eigenschappen van Dode Zee zout:

  • Verwijdert dode huidcellen en schilfers
  • Helpt bij de behandeling van psoriasis
  • Positief effect bij reuma, stress, hoofdpijn en allergieën
  • Heerlijk ontspannend

Scrub Orange

Dode Zee Zout Scrub Orange 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3017

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Verrijkt met Sinaasappel 

Scrub Pepermunt

Dode Zee Zout Scrub Pepermunt 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3018

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Verrijkt met Pepermunt. 

Scrub Citrus

Dode Zee Zout Scrub Citrus 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3019

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Verrijkt met citroen en mandarijn. 

Scrub Pink Lady

Dode Zee Zout Scrub Pink Lady 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 36220

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Verrijkt met lavendel en kaneel; ideaal bij koude voeten. Tevens te gebruiken als voet- en/of badzout. 

Scrub Lotus

Dode Zee Zout Scrub Lotus 300 gram, Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3222

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Tevens te gebruiken als voet- en/of badzout. Verrijkt met Lotus. 

Scrub Rozen

Dode Zee Zout Scrub Rozen 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3021 

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Tevens te gebruiken als voet- en/of badzout. Verrijkt met rozen. 

Scrub Eucalyptus

Dode Zee Zout Scrub Eucalyptus 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3224

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Verrijkt met Eucalyptus. Tevens te gebruiken als voet- en/of badzout. 

Scrub Den/Lavendel

Dode Zee Zout Scrub Den/Lavendel 300 gram. Prijs € 7,95

Bestelnummer: 3022

Het scrubzout is een vrij fijne korrel waarmee de huid behandeld kan worden. Om te scrubben neem je een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit over een natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. Tevens te gebruiken als voet- en/of badzout. Verrijkt met den/lavendel. 

 

Soft Cleansing Oil

Soft Cleansing Oil 200 ml. Prijs € 20,95

Bestelnummer: 3172 

Soft Cleansing Oil is een reinigingsolie, die gemakkelijk zowel (huid)vet, make-up en onzuiverheden oplost zodat een optimale reiniging van de huid gewaarborgd kan worden. De Soft Cleansing Oil wordt op een vochtige huid aangebracht en luchtig ingemasseerd met de vingertoppen zodat een melkachtige emulsie ontstaat. Daarna afspoelen met water. Dit specifieke reinigingsproduct is niet vet, verwijdert alle sporen van make-up en vuil en laat dus een heerlijk schone huid na. Eventueel na-reinigen met de verfrissende Refreshing & Moisturising Lotion. 

Deep Cleansing Milk

Deep Cleansing Milk 200 ml. Prijs € 19,95

Bestelnummer: 3174

Deep Cleansing Milk is een o/w emulsie, de reinigingsmilk is verrijkt met Lindebloesem, Hamamelis, Calendula en Kamille extracten wat de Deep Cleansing Milk extra verfijnt maakt. De zachte samenstelling verwijdert optimaal make-up en onzuiverheden en geeft ook bij de gevoelige huid geen irritatie. 

Refreshing & Moisturising Lotion

Refreshing & Moisturising Lotion 200 ml. Prijs € 19,45

Bestelnummer: 3176

Refreshing & Moisturising Cleansing Lotion is een uitermate zachte lotion die de huid verfrist en kalmeert op basis van Linde bloesem, Hamamelis en Camelia extracten.  Linde bloesem geeft de huid bescherming en mede door de kalmerende eigenschappen geschikt voor alle huidsoorten. Kan eventueel  direct op de huid aanbrengen en luchtig inmasseren en nareinigen met vochtige wattenschijfjes. 

Ultra Rich Vitamin E Cream

Ultra Rich Vitamin E Cream 50 ml. Prijs € 15,95

Bestelnummer: 3167 

Ultra Rich Vitamin E Crème beschermt de huid tegen vrije radicalen, verbetert de huidstructuur en reguleert de vetbalans. Vitamine E Crème is een natuurlijk antioxidant en voorkomt daarom oxidatie van de talg in de huid en stimuleert de doorbloeding in de huid. De Ultra Rich Vitamin E Crème werkt voorkomend op vroegtijdige veroudering en verbetert de huidstructuur. Deze rijke Vitamine E Crème bestaat uit 1200 internationale eenheden zuivere Vitamine E. Een ideale crème voor de dagelijkse verzorging zowel als dag- en nachtcrème te gebruiken. 

Multi Vitamin A&E Cream

Multi Vitamin A&E Cream 50 ml. Prijs € 21,95

Bestelnummer: 3183

Multi Vitamin A & E Crème is het “paradepaardje” in de Face-line van Kathleen Kay Cosmetics. zoals alle producten van Kathleen Kay op natuurlijke basis geproduceerd. De Multi Vitamin A & E Crème verbetertde huidstructuur  en activeert de doorbloeding. Tevens wordt  de huid uitstekend beschermd  tegen invloeden van buitenaf. De Multi Vitamin A & E Cream is bijzonder geschikt voor ieder huidtype en is een 24-uurs crème. De Multi Vitamin A & E Crème  geeft de huid vitaliteit en maakt zijdezacht. De Multi Vitamin A & E Crème is verrijkt met oranjebloesem en macadamia olie. 

Revitalising Alöe Vera Gel

Revitalising Alöe Vera Gel 50 ml. Prijs € 18,45

Bestelnummer: 3139

Revitalising Aloë Vera Gel is een geleiachtige substantie die wordt verkregen door koudpersing van de cactusplant.
Aloë Vera is een natuurlijk extract met het vermogen het vocht in de huid te fixeren en dus vast te houden.
Een uitstekende gel dat de huid in staat stelt om te kalmeren en in evenwicht te houden. Het is de ideale dag- en nachtcrème voor een onzuivere huid. En vanwege het vochtvasthoudende vermogen speciaal geschikt voor een vochtarme (oudere) huid. De Revitalising Aloë Vera Gel is verrijkt met bestanddelen uit de Dode Zee nl. met Dode Zee mineralen

Intense Nourishing Cream

Intense Nourishing Cream 50 ml. Prijs € 15,35

Bestelnummer: 3133

Intense Nourishing Cream speciaal voor de droge (vetarme) huidDe crème is op basis van Soja extracten en Macadamia olie, verrijkt met de essentiële oliën lavendel, den en de Spaanse sinaasappel. De Intense Nourishing Cream  laat een onzichtbaar of voelbaar filmpje op de huid achter zodat de huid optimaal beschermd word tegen invloeden van buitenaf. De Intense Nourishing Cream is speciaal ontwikkeld voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. De crème werkt verzachtend en herstellend. Door de bijzondere eigenschappen een echte 24 uurscrème . D.w.z.  zowel een dag- als nachtcrème. 

Vitamin E Serum

Vitamin E Serum 7 ml. Prijs € 5,95

Bestelnummer: 21521

Vitamin E Serum bestaat uit zuivere tarwekiemolie met een extra toevoeging van vitamine E. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, verbetert de huidstructuur en reguleert de vetbalans. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en Vitamine E voorkomt vroegtijdige veroudering. Een perfecte massageolie voor iedere huid maar in het bijzonder voor de droge, vochtarme en/of oudere huid. Voor het beste resultaat de olie opwarmen au bain mari. Eén ampul is voldoende voor een totale gelaatsmassage. De Vitamin E Serum au bain mari verwarmen. Eén ampul is voldoende voor een totale gelaatsmassage.

Pure Gold Serum

Pure Gold Serum 50 ml. Prijs € 27,95

Bestelnummer: 21621 

Het paradepaardje van Kathleen Kay Cosmetics. Het Pure Gold Serum is voor een ouderwordende huid en kan al dag en/of nacht verzorging gebruikt worden. Een van de kostbaarste ingrediënten is het `Marokkaans`goud. En de grapefruitextracten geven de huid een boost. 

Overnight Rose Serum

Overnight Rose Serum 50 ml. Prijs €27,95

Bestelnummer: 21721

Een speciaal nachtserum voor een droge en vochtarme huid tevens zeer aanbevolen voor een huid met couperose. De componenten Jojoba- en calendulaolie geven ontspanning en kalmeren de huid. 

Décolleté Serum

Décolleté Serum 100 ml. Prijs € 39,50

Bestelnummer: 21821

Voor de verzorging van het décolleté tegen huidveroudering en zoninvloeden. Het serum is verrijkt met Avocado- en Abricoospitolie ook het verfijnde Bernagie olie is toegevoegd. Deze oliën hebben van nature een positief effect op rimpels en negatieve zoninvloeden op de huid.
Het Special décolleté Serum heeft een heerlijke geur van Petitgrain, Bergamot, Ylang Ylang en Mandarijn. Voor het beste resultaat dagelijks gebruiken. 

Ultra Rich Body Serum

Ultra Rich Body Serum 150 ml. Prijs € 39,50

Bestelnummer: 21921 

Het Ultra Rich Body Serum heeft een cocktail  van rijke planten oliën. Het serum bevat `Marokkaans`goud het beroemde Argan olie.  Maar ook Jojoba, Macadamia en Calendula zijn vermengd met tropische essentiele olien w.o. Ylang Ylang en Patchouli. Het Ultra Rich Body Serum is speciaal ontwikkeld tegen een droge en ouderwordende lichaamshuid. Een weldaad na bad of douche. Voor het beste resultaat dagelijks gebruiken