Eyesential

Eyesential € 69,95     Aanbieding tijdelijk voor € 49,95   OP=OP

Het enige anti-aging product met direct resultaat!

Eyesential is een speciaal ontwikkelde cosmetische “quick fix” die de lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen doet verdwijnen in slechts enkele minuten. Professionele make-up artists in Hollywood gebruikten het al 30 jaar, maar nu is het ook voor thuisgebruik ontwikkeld.

Het effect van Eyesential kan zo drastisch zijn, dat u het zelf moet ervaren om het te kunnen geloven. Eyesential is dan ook perfect voor speciale gelegenheden, maar kan zonder problemen ook dagelijks worden gebruikt.

Hoe werkt het…

Als u Eyesential heeft aangebracht kunt u gewoon uw make-up aanbrengen, de unieke formule zorgt ervoor dat slechts een dun filmlaagje het gewenste resultaat geeft.

Eyesential is zeer eenvoudig aan te brengen. U reinigt de huid rond de ogen en brengt met een vingertop een kleine hoeveelheid Eyesential lotion aan, daarna brengt u de lotion van de binnenste contouren naar buiten toe aan. Gedurende het droogproces is het belangrijk dat u gedurende 2 a 3 minuten enig gezichtbeweging vermijd. Na het aanbrengen voelt de huid strakker aan, dit gevoel verdwijnt na een korte tijd.

Eyesential is dermatologisch getest, bevat geen AHA (Alfa-hydroxyzuren), proteïnen of elastines en is niet getest op proefdieren.