Kruiden-stempel massage

Deel massages:

  • rug, nek en schouders – 30 minuten prijs € 22,50
  • benen – 30 minuten prijs € 22,50
  • armen – 25 minuten prijs € 19,50 
  • rug – 25 minuten prijs € 19,50
  • gezicht – 25 minuten prijs € 19,50
  • decolleté – 20 minuten prijs € 18,50
  • handen – 20 minuten prijs € 18,50
  • voeten – 20 minuten prijs € 18,50
  • nek – 15 minuten prijs €17,50

Een combinatie van massages is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden en prijzen

Een kruidenstempelmassage is een ontspannende massage met een krachtig helende werking voor uw schoonheid en genot!

Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking. Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

Hoe verloopt een kruidenstempelmassage

 Vóór de behandeling wordt een scrub uitgevoerd over de te masseren lichaamsdelen. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De kruiden worden net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurd op artisanale wijze. Ze worden in natuurlinnen verpakt met daarna nog een luchtdichte verpakking zodat zij bij de behandeling hun volle aroma kunnen afgeven.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.