Mag ik mij even voorstellen

Hoi ik ben Belinda van der Wal, en ik wil hier wat over mezelf vertellen. 

 

Na twee jaar studeren, een jaar bouwen, twee jaar stress, een grote investering, en niet te vergeten mede door de motivatie en inspiratie van mijn man, heb ik eindelijk mijn eigen schoonheidssalon onder de naam BeautyQ Belinda kunnen realiseren.

 

En dan heb ik het niet over een salon in huis, nee dan heb ik het over een salon aan huis, of beter gezegd bij huis, en wel achter in mijn tuin. Hier staat dus nu een salon met wellness gedeelte met een totale oppervlakte van 30 m2 met alles er op en er aan.

Mijn droom is altijd geweest om schoonheidsspecialiste te worden, en heb hier vroeger ook voor geleerd, en zelfs stage gelopen. Maar door de komst van kinderen is dit er niet meer van gekomen.

Dus moest ik mij richten op de opvoeding en huishouding, wat ik natuurlijk ook leuk vond, maar het idee om wat in de schoonheidsbranche te doen verschoof naar de toekomst, en verdween op den duur helemaal uit beeld.

Naarmate de kinderen groter en ouder werden ging mijn gedachte uit om weer te gaan werken, het idee van schoonheidsspecialiste had ik toen eigenlijk geheel uit mijn hoofd gezet, ik dacht “ik ben hier te oud voor, ik moet weer gaan leren, weer een hoop gedoe op de hals halen, dat kan ik vast niet meer”. Ik ben toen maar begonnen als postbezorgster bij TPG post – TNT post – Post NL te Ridderkerk waar ik jaren met plezier heb gewerkt, en ik leuke mensen heb leren kennen, en de meeste mensen uit de wijk Slikkerveer zullen zich  mij wel kunnen herinneren.

Net voorafgaande aan deze periode heb ik nog een zware tijd gehad, echtscheiding, verhuizing en alles wat hier bij hoort. Maar tot mijn geluk heb ik een leuke man ontmoet en ben hier inmiddels al weer 8 jaar mee getrouwd, en deze man heeft mij juist weer gemotiveerd om te gaan studeren en er voor gezorgd dat er een prachtige blokhut als salon en wellness achter in mijn tuin is neergezet waar ik alle behandelingen kan geven en waar u als klant zich heerlijk thuis zult voelen.

En nu is het dan zo ver, na een afgeronde studie als schoonheidsspecialiste en een jaar bouwen aan mijn salon, ben ik nu dan eindelijk begonnen als schoonheidsspecialiste en zelfs als eigen baas met mijn eigen salon en nog wel met een aparte wellness gedeelte.

Ik hoop jullie dan ook in de toekomst als (vaste)klant te mogen verwelkomen, want er is voor elk wat wils, en voor de prijs hoeven jullie het niet te laten want die is vrij laag gehouden, en wordt zo wie zo het komende jaar niet verhoogd.