Salon regels

BeautyQ Belinda is een sfeervolle, en professioneel ingerichte schoonheidssalon met wellness bij woonhuis, met een aparte ingang via de achtertuin, u komt dan uit bij een apart en losstaande hiervoor ingerichte blokhut.

Om ervoor te zorgen dat u weet wat u van mij kunt verwachten, maar ook om u te laten weten wat ik van u verwacht heb ik een paar salonregels opgesteld.

BeautyQ Belinda werkt op basis van de volgende uitgangspunten;

. Wederzijds respect
. Klantgerichtheid
. Eerlijkheid
. Kwaliteit
. Service 

Het is de bedoeling dat de dienstverlening zodanig tot uw en mijn tevredenheid verloopt dat regels eigenlijk overbodig zijn.

Als er desondanks toch een situatie voordoet die niet tot tevredenheid kan worden opgelost kunt u zich richten tot de geschillencommissie.

Uitgangspunt is dat gemaakte afspraken moeten worden nagekomen. Natuurlijk kunnen er redenen zijn om een afspraak te verschuiven of te annuleren, maar doe dit dan tijdig:

. Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden geannuleerd.

. Bij te late annulering wordt er 50% van de ingeplande behandeling in rekening gebracht.

. Indien u na 20 minuten niet aanwezig bent, wordt de behandeling geannuleerd en worden de volledige kosten van de ingeplande behandeling in rekening gebracht.

Bij het maken van een afspraak bij BeautyQ Belinda gaat u akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zich afmelden via de telefoon, per e-mail of door het invullen van het contact-formulier, deze staan vermeldt bij contactgegevens.

Het gebruik van handdoeken, badlakens, badjassen en badslippers is gratis. U dient hier wel naar behoren mee om te gaan. Bij moedwillige handelingen of het onzorgvuldig hiermee omgaan zullen de kosten die hierdoor ontstaan zijn bij u in rekening worden gebracht.

Verder zijn de algemene voorwaarden van kracht, deze kunt u inzien in de salon of  deze site.